Dine medlemsfordele hos Lederne Pro

Personlig professionel rådgivning - med udgangspunkt i din situation

Du kan trække på Lederne Pro's rådgivere i alle faser af dit arbejdsliv. Vores rådgivning har fokus på din udvikling og tager altid udgangspunkt i lige netop de udfordringer du står med.

Hvad enten det drejer sig om din karriere, løn, jura, trivsel eller uddannelse, så hjælper vores professionelle rådgivere dig videre – så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Læs mere om Lederne Pro's rådgivning

Karriererådgivning - med fokus på din udvikling

Få målrettet sparring til din karriere hos vores erfarne karriererådgivere og konsulenter. Med afsæt i de udfordringer, som er afgørende for lige netop din karriereudvikling, får du personlig rådgivning der bringer dig videre.

Du kan få sparring om alt fra afklaring af kompetencer og karrieremål til personlig vejledning inden jobsamtalen.

Læs mere og bestil karriererådgivning

Karriereværktøjer - styrk dine karrieremuligheder

Hos Lederne Pro får du adgang til en række målrettede værktøjer, guides og artikler med fokus på din faglige udvikling og jobsøgning fx praktiske værktøjer til kompetenceafklaring, ansøgning og CV.

Du får også adgang til vores LinkedIn-guide og webinar, som hjælper dig med at optimere og bygge en professionel LinkedIn-profil. Samtidigt får du konkrete råd til, hvordan du bruger din profil til at netværke og brande dig selv digitalt.

Læs mere og hent LinkedIn-guiden

Lønrådgivning og logbog - få det du er værd

Vi kender alt til reglerne for løn, forhandling, bonus og personalegoder. Så brug vores lønrådgivere, når du skal forhandle løn i forbindelse med et nyt job eller til den årlige lønforhandling. Vores rådgivere hjælper dig med at få styr på mål, strategi og argumentation, så du får mest muligt ud af situationen.

Med Lederne Pro's logbog til lønforhandling får du et konkret værktøj, som hjælper dig med at holde styr på dine succeser og de ændringer, der sker med dit ansvarsområde og dine arbejdsopgaver. Du kan med fordel bruge logbogen til lønforhandling, udviklingssamtaler og ved jobskifte.

Læs mere og bestil lønrådgivning

Juridisk rådgivning - juridisk rygdækning i hele din ansættelse

Med vores hold af advokater og jurister i ryggen, er du sikret juridisk hjælp, når du har brug for det. Får du nyt job, tjekker vi din kontrakt og alt det med småt, så du ved, hvad du skriver under på. Og bliver du opsagt, sikrer vi, at du får, hvad du har ret til.

Læs mere og bestil juridisk rådgivning

Sparring om stress og trivsel - professionel hjælp til at overvinde stress

Hvad enten du har brug for en forbyggende samtale, føler dig presset og stresset eller du er sygemeldt og på vej tilbage på arbejdsmarkedet, så kan du få personlig rådgivning af os.

Vi hjælper dig med at få overblik over dine muligheder og guider og vejleder dig i forhold til lige præcis den situation du er i.

Læs mere og bestil trivselssparring

Hjælp til dagpenge og efterløn - få svar på alle de komplicerede spørgsmål

Vi giver dig svar på de mange spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med dagpenge og efterløn. Hvad enten det handler om konkrete spørgsmål i forbindelse med dagpengereglerne eller efterløn, så har vi svaret.

Find det selv her på hjemmesiden eller kontakt A-kassen for personlig rådgivning.

Læs mere om dagpenge

Læs mere om efterløn

Uddannelsesrådgivning - med udgangspunkt i dine behov

Hos Lederne Pro kan du få rådgivning specielt rettet mod offentligt finansierede uddannelser.

Vores rådgivere hjælper dig med at afdække dine behov og guider dig til at vælge den helt rigtige uddannelse for dig.

Kontakt en uddannelsesrådgiver

Ekstra fordele til medlemspris

Lederne Pro Pension - tilpasset dine behov for opsparing og forsikring

Med Lederne Pro Pension får du en individuel pensionsordning, som du kan udvide og tilpasse, så den passer til dig og din families behov for opsparing og forsikring.

Læs mere og bestil Lederne Pro Pension

Lederne Pro Tillægsforsikring - sikrer din indkomst, hvis du mister dit job

Lederne Pro's lønsikring er en af de bedste og billigste på markedet. Den sikrer dig op til 90 % af din løn, hvis du mister din indkomst og hos os, sammensætter du selv din lønsikring, så den passer til lige netop dig og din families behov.

Læs mere og bestil Lederne Pro's Tillægsforsikring

Forsikringer - sikrer dit helbred, dit hjem og familie

Som medlem af Lederne Pro kan du tegne en række forsikringer til fordelagtige priser. Lederne Pro's ulykkesforsikring dækker dig i hele verden, mens helbredssikringen sikrer dig hurtig adgang til undersøgelse og behandling. 

Med Lederne Pro's privatforsikringer kan du spare op til 30 % sammenlignet med det du betaler i dag, hvis du samler dine forsikringer hos os.

Læs mere og bestil Lederne Pro's forsikringer

Kurser og uddannelse - kurser målrettet dig

Når du vil opdatere, udvikle eller vedligeholde dine kompetencer, har vi den helt rigtige uddannelse til dig. Hos Lederne Kompetencecenter får du kurser og uddannelser målrettet dig. 

Som medlem får du oven i købet rabat på dine kurser og uddannelser.

Lederne Kompetencecenter