Mand med krydset arme og smil | Lederne Pro

Personlig rådgivning - med udgangspunkt i din situation

Vores rådgivning har fokus på din udvikling og tager udgangspunkt i netop de udfordringer, du står med. Hvad enten det drejer sig om din karriere, løn, jura, trivsel eller uddannelse, så hjælper vores professionelle rådgivere dig videre – så du kan koncentrere dig om det, du er bedst til.

Lønrådgivning | Lederne

Lønrådgivning - få det du er værd

Få hjælp af vores lønrådgivere, når du skal forhandle løn i forbindelse med et nyt job eller til den årlige lønforhandling. Vores rådgivere hjælper dig med at få styr på mål, strategi og argumentation, så du får mest muligt ud af situationen. Burg med fordel logbogen til lønforhandling, udviklingssamtaler og ved jobskifte.

Mand taler i telefon | Lederne

Karriererådgivning - med fokus på din udvikling

Få målrettet sparring til din karriere hos vores erfarne karriererådgivere og konsulenter. Med afsæt i de udfordringer, som er afgørende for lige netop din karriereudvikling, får du personlig rådgivning, der bringer dig videre. Du kan få sparring om alt fra afklaring af kompetencer og karrieremål til personlig vejledning inden jobsamtalen.

Har du brug for rådgivning? | Lederne

Juridisk rådgivning

Med vores hold af advokater og jurister i ryggen, er du sikret juridisk hjælp, når du har brug for det. Får du nyt job, tjekker vi din kontrakt og alt det med småt, så du ved, hvad du skriver under på. Og bliver du opsagt, sikrer vi, at du får, hvad du har ret til.

Lønberegner: ikke får nok i løn

Sparring om stress og trivsel

Hvad enten du har brug for en forbyggende samtale, føler dig presset og stresset eller er sygemeldt og på vej tilbage på arbejdsmarkedet, så kan du få personlig rådgivning af os, som tager udgangspunkt i din situation.

Medlemskab hos Lederne

Dagpenge

Vi ved, hvad der er vigtigt for dig, hvis du mister dit job eller stopper med at være selvstændig. For kun 480 kr. måneden kan du blive medlem af Danmarks største a-kasse for ledere. 

Ekstra fordele til medlemspris

Lederne Pro Pension - tilpasset dine behov for opsparing og forsikring

Med Lederne Pro Pension får du en individuel pensionsordning, som du kan udvide og tilpasse, så den passer til dig og din families behov for opsparing og forsikring.

Læs mere og bestil Lederne Pro Pension

Lederne Pro Lønsikring - sikrer din indkomst, hvis du mister dit job

Lederne Pro's lønsikring er en af de bedste og billigste på markedet. Den sikrer dig op til 90 % af din løn, hvis du mister din indkomst og hos os, sammensætter du selv din lønsikring, så den passer til lige netop dig og din families behov.

Læs mere og bestil Lederne Pro's Lønsikring

Forsikringer - sikrer dit helbred, dit hjem og familie

Som medlem af Lederne Pro kan du tegne en række forsikringer til fordelagtige priser. Lederne Pro's ulykkesforsikring dækker dig i hele verden, mens helbredssikringen sikrer dig hurtig adgang til undersøgelse og behandling. 

Med Lederne Pro's privatforsikringer kan du spare op til 30 % sammenlignet med det du betaler i dag, hvis du samler dine forsikringer hos os.

Læs mere og bestil Lederne Pro's forsikringer

Kurser og uddannelser - kurser målrettet dig

Når du vil opdatere, udvikle eller vedligeholde dine kompetencer, har vi den helt rigtige uddannelse til dig. Hos Lederne Kompetencecenter får du kurser og uddannelser målrettet dig. 

Som medlem får du oven i købet rabat på dine kurser og uddannelser.

Lederne Kompetencecenter

Andre medlemsfordele hos Lederne Pro

Karriereværktøjer - styrk dine karrieremuligheder

Hos Lederne Pro får du adgang til en række målrettede værktøjer, guides og artikler med fokus på din faglige udvikling og jobsøgning fx praktiske værktøjer til kompetenceafklaring, ansøgning og CV.

Se dine muligheder

Du får også adgang til vores LinkedIn-guide og webinar, som hjælper dig med at optimere og bygge en professionel LinkedIn-profil. Samtidigt får du konkrete råd til, hvordan du bruger din profil til at netværke og brande dig selv digitalt.

Læs mere og hent LinkedIn-guiden

Efterløn - få svar på alle de komplicerede spørgsmål

Vi giver dig svar på de mange spørgsmål, der kan opstå i forbindelse med efterløn.

Find det selv her på hjemmesiden eller kontakt A-kassen for personlig rådgivning. 

Læs mere om efterløn

Uddannelsesrådgivning - med udgangspunkt i dine behov

Hos Lederne Pro kan du få rådgivning specielt rettet mod offentligt finansierede uddannelser.

Vores rådgivere hjælper dig med at afdække dine behov og guider dig til at vælge den helt rigtige uddannelse for dig.

Kontakt en uddannelsesrådgiver