Jobsamtalen

Er du blevet indkaldt til jobsamtale, så er der masser af hjælp at hente hos Lederne Pro. Se Lederne Pro's videoer eller tag på workshop og få eksperthjælp til jobsamtalen eller hjælp til hvordan du "sælger" dig selv til en kommende arbejdsgiver.

Kvinde og mand i samtale

Aktuelle webinarer og workshops

Videoer: Jobsamtalen

Som medlem har du adgang til videoer med vores karriererådgivere, hvori du får gode råd til din jobsøgning.

Videoerne henvender sig til dig, der:

  • Ønsker at få mere viden om, hvordan du forbereder dig bedst muligt til jobsamtalen, gennem research og personlige refleksion.

Formålet er:

  • At guide dig igennem en grundig forberedelse, afholdelse og opfølgning på dine jobsamtaler, så du kan efterlade et godt indtryk og optimere dine muligheder for at lande et job.

Målet er:

  • At du føler dig bedre rustet til at præsentere dig selv, dine faglig og personlige kompetencer, samt gå i dialog for at afklare, om du og virksomheden er et godt match.
  • At du bliver bedre til at efterlade et overbevisende indtryk af, at du er virksomhedens nye leder.

Se videoerne

Workshop: Sælg dig selv

Workshoppen henvender sig til dig, der:

Vil styrke din kompetence til - og dit udbytte af den mundtlige henvendelse til virksomheder, rekrutteringskonsulenter netværk og netværks netværk

  • Før du sender en ansøgning på en opslået stilling
  • Som opfølgning på en uopfordret ansøgning
  • I forbindelse med netværksmøder, og andre uformelle møder
  • Som opfølgning på et afslag efter en samtale

Formålet er:

  • At præsentere dig for konkrete værktøjer og øvelser, der kan bidrage til, at din fremtræden opleves effektiv og selvsikker.

Målet er:

  • At styrke dine kommunikationskompetencer, så du kan afklare, om din profil matcher job og virksomhed, og så du i givet fald kan vinkle dit ansøgningsmateriale og din mundtlige kommunikation endnu skarpere.

Find dato og tidspunkt i vores bookingsystem

Gå til booking (log ind med NemID)

Praktisk info

Mød karriererådgiverne

Alle karriererådgiverne i Lederne Pro har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Karriererådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Find rådgivere tilknyttet din region:

Hovedstaden

Midt- og Sydsjælland

Fyn og Syddanmark

Midtjylland

Nordjylland

Hvis du bliver forhindret

Hvis du bliver forhindret i at deltage, så skriv til os, eller ring på telefon 3283 0129 kl. 8-17 mandag til torsdag og kl. 8-16 fredag. 

Meld afbud til møde i A-kassen (log ind med NemID)

Transportgodtgørelse

Du er berettiget til transportgodtgørelse, hvis der er længere end 24 kilometer fra din hjemkommunes rådhus til det nærmeste mødested.

Hvor meget får du i godtgørelse?
Godtgørelsen er på 0,97 kroner per kilometer. De første 24 km bliver trukket fra, og vi dækker ikke udgifter til bro eller færge.

Godtgørelsen bliver altid beregnet ud fra afstanden mellem dit rådhus og det mødested, der ligger tættest på dit rådhus. Det betyder, at du får det samme beløb udbetalt hver gang, uanset hvor mødet holdes.

Beløb under 30 kroner udbetales ikke.

Hvordan søger du om transportgodtgørelse?
Du modtager automatisk en udbetaling fra os, hvis du er berettiget til at få dækket dine transportudgifter i forbindelse med dine møder hos os. Du behøver således ikke gøre noget.

Vi sætter pengene ind på din NemKonto to til tre uger efter mødet.

Inspiration til jobsamtalen