Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Karrierekonsulenter i Midtjylland

Alle job- og karrierekonsulenterne i Lederne har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Konsulenterne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Andreas Kruse

Karrierekonsulent, oktober 2016Andreas Kruse giver sparring inden for ansøgning og CV. Han vejleder i kompetenceløft og afklaring af jobområder. Desuden er Andreas facilitator for både netværk og uddannelsesforløb.

Andreas har mange års erfaring med udvikling af menneskelige ressourcer, herunder afklaring job og uddannelse, outplacement, etablering af uddannelsesforløb, oprettelse af netværk.

Han har læst HD Organisation og har en Master i arbejdsmarked og personaleforhold.

Ann Lie Nielsen

Ann Lie NielsenAnn Lie Nielsen har flere års erfaring inden for HR fra store danske koncerner, hvor hun bl.a. har arbejdet med rekruttering af ledere og specialister, leder- og talentudvikling, strategisk kompetenceudvikling, coaching og undervisning. Herudover er hun en erfaren karriererådgiver, virksomhedskonsulent og jobcoach.

Hun giver karriererådgivning med særlig fokus kompetence- og værdiafklaring, sparring på ansøgning og CV, den uopfordrede jobsøgningsproces, jobsamtalen samt stress og trivsel.

Hun har ligeledes stor international erfaring og har bl.a. læst en kandidatgrad inden for ledelse og organisation i Paris, Oxford og Berlin, samt er certificeret coach og stress coach samt uddannet i forskellige testværktøjer inden for rekruttering. 

Edel Mikkelsen

KarrierekonsulentEdel Mikkelsen giver karriererådgivning, coaching og stresscoaching. Med en baggrund indenfor både ledelse og rekruttering samt mange års erfaring som konsulent og coach, har Edel et godt og solidt fundament.

Edel er en særdeles kompetent sparringspartner med mere end 1500 coachsamtaler. Hun har særlige kompetencer inden for stresscoaching, psykisk robusthed, individuel coaching, karriererådgivning og LinkedIn.

Hun er uddannet i HD Organisation, ICF-certificeret coach og psykoterapeut (MPF).

Karin Bjørn

Karin har mere end 15 års erfaring inden for HR og ledelse, bl.a. som HR Manager i globale virksomheder. Desuden er hun en erfaren formidler, rådgiver og coach, med mere end 3.000 rådgivnings- og coachingsamtaler bag sig.

 

Certificeret Transition Coach Practitioner (EMCC), samt certificeret i DISC og People Tools. Pt. i gang med en psykoterapeutudd. (MPF) afsluttes 2020. Særlige kompetencer: afklaringsprocessen, individuel coaching, feedback på ansøgning og CV, uopfordret jobsøgning samt LinkedIn

Marianne Mørch Pedersen

Karrierekonsulent, oktober 2016Marianne Mørch Pedersen har stor erfaring indenfor beskæftigelsesområdet, ledelse, projekter og undervisning samt professionel kommunikation. Marianne har et godt kendskab til arbejdsmarkedsforhold og forskellige uddannelses- og karrieremuligheder.

Særlige kompetencer: Ansøgning og CV, Præsentationsteknik, Afklaring og udvikling, Karrieresparring, Motivation, Undervisning

Simon Arensbach

Karrierekonsulent, oktober 2016Simon Ahrensbach har adskillige års erfaring indenfor beskæftigelsesområdet med særlig fokus på karriererådgivning, sparring på CV og ansøgning, LinkedIn, personlig branding, jobsamtalen, trivsel og facilitering af workshops. Simon har ligeledes stor erfaring indenfor uddannelsesmuligheder og kompetenceudvikling.

Simon har arbejdet som leder i detail- og it-branchen i nationale og internationale virksomheder.

Han er uddannet inden for international transport og logistik. Han har løbende efteruddannet sig inden for HR, ledelse, samtaler og rådgivning og er i færd med at tage en diplomuddannelse i ledelse.

Hjælp til dig

Webinarer og workshops

Sæt fokus på din jobsøgning. Deltag i et af Ledernes webinarer eller workshops og få inspiration, konkrete idéer og nye input.

Opdateret: 13.07.2018

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback