Hjælp til jobsøgning

LinkedIn

Lær at bruge LinkedIn aktivt i din jobsøgning, og hvordan du bringer din LinkedIn-profil i spil. Få værktøjer til at gøre din profil skarp, så rekrutteringsbureauer og virksomheder kan finde dig i deres søgning efter kandidater.

Kvinde ved Mac

Aktuelle webinarer og workshops

Webinar: LinkedIn - Profilen

Webinaret henvender sig til dig, der

 • ønsker at udarbejde en stærk LinkedIN-profil, så du optimerer dine muligheder for at finde et nyt job.

Formålet er:

 • at synliggøre over for dig betydningen af at have en målrettet oveskrift, et konkret og relevant resumé, synliggjorte erhvervserfaringer og kompetencer.
 • at give dig input til, hvordan du kan søgeoptimere din LinkedIN-profil.

Målet er:

 • at du efter webinaret føler dig bedre rustet til at udarbejde en stærk LinkedIN-profil eller optimere din eksisterende LinkedINprofil.
 • at du bliver bevidstgjort om den signalværdi, som din LinkedIN-profil kan have, når arbejdsgivere, rekrutteringsvirksomheder og headhuntere søger på LinkedIN efter egnede kandidater til potentielle stillinger.

Dato og tidspunkt:

02. april 2020 kl. 14:00

Gå til booking (log ind med NemID)

Workshop: LinkedIn - Bliv set på LinkedIn

Workshoppen henvender sig til dig, der:

 • allerede har en LinkedIN-profil, men gerne vil styrke og (søge-)optimere den.
 • gerne vil bruge LinkedIN aktivt i jobsøgningen som det netværksredskab, det også er.

Formålet er:

 • at præsentere dig for de vigtigste fokuspunkter i opbygningen af en stærk LinkeIN profil.
 • at præsentere dig for værktøjer og metoder, med hvilke du kan (søge-)optimere din LinkedIN-profil, så den bliver synlig for virksomheder, rekrutteringskonsulenter, netværk og netværks netværk.
 • at introducere dig for forskellige tiltag, for at optimere trafikken på din LinkedIN profil.

Målet er:

 • at du bliver afklaret med, hvordan du styrker og (søge-)optimerer din LinkedIN profil.
 • at du bliver afklaret med, hvad du konkret kan gøre derhjemme for at øge trafikken og dermed også synligheden af din LinkedIN profil.

Har du ikke allerede en Linkedin-profil, anbefaler vi, at du deltager på vores webinar ”Linkedin-profilen”, inden du deltager på denne workshop.

Dato og tidspunkt:

- Ingen planlagte workshops pt.

Gå til booking (log ind med NemID)

Vi anbefaler, at du booker dig til webinaret "LinkedIn - Profilen", hvis du ikke allerede har kendskab til LinkedIn eller har oprettet en profil.

Har du derimod mere erfaring med LinkedIn, men ønsker at få tips og tricks til, hvordan den kan blive bedre, anbefaler vi, at du tilmelder dig vores workshop "LinkedIn - Bliv set på LinkedIn".

Praktisk info

Mød karriererådgiverne

Alle karriererådgiverne i PRO har erfaring med at yde rådgivning og sparring omkring karriereudvikling, jobsøgning og jobmarked. Karriererådgiverne efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Find rådgivere tilknyttet din region:

Hovedstaden

Midt- og Sydsjælland

Fyn og Syddanmark

Midtjylland

Nordjylland

Hvis du bliver forhindret

Hvis du bliver forhindret i at deltage, så skriv til os, eller ring på telefon 3283 0129 kl. 8-17 mandag til torsdag og kl. 8-16 fredag. 

Meld afbud til møde i A-kassen (log ind med NemID)

Transportgodtgørelse

Du er berettiget til transportgodtgørelse, hvis der er længere end 24 kilometer fra din hjemkommunes rådhus til det nærmeste mødested.

Hvor meget får du i godtgørelse?
Godtgørelsen er på 0,97 kroner per kilometer. De første 24 km bliver trukket fra, og vi dækker ikke udgifter til bro eller færge.

Godtgørelsen bliver altid beregnet ud fra afstanden mellem dit rådhus og det mødested, der ligger tættest på dit rådhus. Det betyder, at du får det samme beløb udbetalt hver gang, uanset hvor mødet holdes.

Beløb under 30 kroner udbetales ikke.

Hvordan søger du om transportgodtgørelse?
Du modtager automatisk en udbetaling fra os, hvis du er berettiget til at få dækket dine transportudgifter i forbindelse med dine møder hos os. Du behøver således ikke gøre noget.

Vi sætter pengene ind på din NemKonto to til tre uger efter mødet.

LinkedIn-guide