Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Få juridisk rådgivning

Som medlem af PRO har du vores stærke hold af jurister i ryggen. Vi dækker de situationer, du kan komme i arbejdsmæssigt – hvad enten du får nyt job, har en uoverensstemmelse med din arbejdsgiver eller bliver opsagt, så kan du få rådgivning af vores jurister.

Vi svarer på juridiske problemstillinger og andre rådgivningsspørgsmål vedrørende din ansættelse inden for 24 timer. Det betyder for eksempel, at hvis du får nyt job, så kan du sende din kontrakt til os, hvorefter vores jurister ser den igennem inden for 24 timer på hverdage. Vi tjekker for eksempel klausuler, ferie og alt det med småt, så du ved, hvad du skriver under på.

Vi hjælper dig også, hvis du bliver opsagt. Så snart du har din opsigelse i hånden, sender du den til os. Så ser vi den igennem inden for 24 timer – så kan du føle dig sikker på, at dine rettigheder bliver overholdt, og din fratrædelsesgodtgørelse lever op til reglerne.

Sådan får du hjælp

Kontraktgennemgang

Send din kontrakt til gennemsyn hos vores jurister. Når du kontakter os elektronisk og har vedhæftet relevante bilag, kan vi sikre dig den bedste rådgivning og hjælp inden for 24 timer på hverdage.

Indsend din kontrakt

Er du blevet sagt op?

Vores jurister hos PRO er eksperter i dine vilkår og sidder klar til at hjælpe dig. Send din opsigelse ind til os via formularen. Når du kontakter os elektronisk og har vedhæftet relevante bilag, kan vi sikre dig den bedste rådgivning og hjælp inden for 24 timer på hverdage.

Indsend din opsigelse

Andre juridiske spørgsmål?

Har du spørgsmål om dine ansættelsesvilkår, eksempelvis ferie, løn, barsel og sygdom, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 3283 0129. Vores telefoner er åbne på hverdage mellem kl. 8.00 – 17.00 – dog fredage til kl. 16.00.

Du er også velkommen til at kontakte os skriftligt og vedhæfte relevante bilag, derved kan vi sikre dig den bedste rådgivning og hjælp inden for to hverdage.

Skriv til os

Læs mere om ansættelsesret

Vores jurister er eksperter i dine ansættelsesvilkår som funktionær. Vi rådgiver dagligt vores medlemmer om alt fra kontrakter over ferieregler, sygdom og barsel til opsigelse og konkurs. Her på siderne har vi samlet viden, gode råd og guides.

Læs mere om ansættelsesvilkår

Kontakt

Har du brug for anden rådgivning?

Du er altid velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-17 (fredag kl. 8-16) på tlf. 3283 0129.

 

Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback