Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Få personlig sparring om din karriere

Som medlem af PRO kan du få sparring til din karriere hos vores erfarne rådgivere og karrierekonsulenter. Sparringen er gratis og foregår over telefonen.

KarriereSparring giver dig mulighed for at blive afklaret om dine karriereønsker. Vi kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad der er, der motiverer og engagerer dig i karrieren, og hvilke skridt skal du tage for at komme nærmere dine mål og drømme.

Måske har du brug for at blive skarpere på, hvilke kompetencer og styrker du har, inden du skal søge et nyt job? Eller måske har du brug for sparring til, hvordan du skaber dig et spændende job eller kommer videre i karrieren i din nuværende virksomhed?

KarriereSparring tager afsæt i de udfordringer, som er afgørende for netop din karriereudvikling.

Værd at vide

Sådan foregår en sparring

Sparringen foregår over telefonen efter nærmere aftale om indhold og forløber typisk over en til to gange.

Hvem kan få sparring?

KarriereSparring er for alle medlemmer af PRO, der er i job eller i opsagt stilling. Du behøver ikke at være jobsøgende for at få glæde af KarriereSparring – det er relevant for alle, der ønsker at træffe bevidste valg i karrieren. Men naturligvis giver vi også feedback på ansøgning og CV.

Sparring for ledige
Er du ledig og medlem af vores A-kasse, kan du også få sparring om din karriere og jobsøgning.

Læs mere om dine muligheder som ledig

Mød vores rådgivere

Alle vores rådgivere i PRO har flere års erfaring som sparringspartnere for funktionærer og ledere. Vores rådgivere efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning.

Helle Bruun MadsenLedelsesrådgiver Helle Bruun Madsen
Født 1961

           
Helle Bruun Madsen har mange års erfaring fra interesseorganisationer og offentlig virksomheder.

Helle Bruun Madsen er uddannet cand. jur. og har en Diplom i Ledelse. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet ledelse, projektledelse, rådgivning og samtaler.

 

Trine Dilèng

Ledelsesrådgiver Trine Dilèng
Født 1964


Trine Dilèng har beskæftiget sig med ledelse, udvikling af mennesker, kommunikation og markedsføring i hele sit arbejdsliv.

Trine Dilèng er internationalt certificeret coach, konfliktrådgiver og stresscoach, og hun videreuddanner sig løbende inden for positiv psykologi, coaching, ledelse og kommunikation. Hun er oprindeligt uddannet sygeplejerske, men foretog et karriereskift og har mange års erfaring som leder i det private erhvervsliv.

 

Lise Kruse Madsen

Rådgivningskonsulent Lise Kruse Madsen
Født 1967


Lise Kruse Madsen har beskæftiget sig med HR og stresshåndtering i en stor del af hendes arbejdsliv.

Lise Kruse Madsen er uddannet stressvejleder og netop afsluttet et uddannelsesforløb i erhvervspsykologi. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet HR, samtaler og rådgivning.

 

Flemming Andersen

Ledelsesrådgiver Flemming Andersen
F
ødt 1962

Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.

Flemming Andersen er uddannet cand. merc. og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S.

 

Bjarne Henning JensenLedelsesrådgiver Bjarne Henning Jensen 
Født 1960


Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, Ph.D. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

 

Birgitte AlstrømLedelsesrådgiver Birgitte Alstrøm
Født 1970


Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder.

Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i Afsætning og gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modeling samt uddannet facilitator.

           

Bestil KarriereSparring

Du kan bestille en KarriereSparring i kontaktformularen ovenfor.

Karriereværktøjer
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback