Sparring til jobsamtalen

Som medlem af PRO kan du få sparring hos én af vores rådgivere, inden du skal til jobsamtale. Sparringen er gratis og foregår over telefonen.

Måske har du været til mange jobsamtaler, men ikke selv siddet på den anden side af bordet? Måske er du rusten og har brug for at blive opdateret på kunsten at gå til samtale? Eller måske oplever du at blive valgt fra ved jobsamtalen og har brug for at brænde mere igennem?

mand, pro, møde, rådgivning, telefonsamtale

Lad én af vores rådgivere hjælpe dig med forberedelsen til en kommende jobsamtale. Sparringen kan eksempelvis handle om at finde gode svar på svære spørgsmål, om at få en ligeværdig dialog i samtalen, eller om at få skærpet dine budskaber, så du præsenterer dig selv bedst muligt.

Relevante emner i sparringen spænder over alt fra lønforhandling til håndteringen af nervøsitet i en jobsamtale. Sparringen tager altid udgangspunkt i netop det, du har behov for at forberede dig på.

Værd at vide

Hvem kan få sparring?

Sparringerne er et tilbud til alle medlemmer af PRO, der er i job eller i opsagt stilling. Sparringen foregår over telefonen efter aftale.

Sparring for ledige
Er du ledig og medlem af A-kassen LH, kan du også få sparring om din karriere og jobsøgning, eller hvis du eksempelvis står overfor at skulle til jobsamtale.

Læs mere om dine muligheder som ledig

Bestil sparring til jobsamtalen

Bestil sparring til jobsamtalen
Du kan bestille en sparring til jobsamtalen i kontaktformularen ovenfor, og vi kontakter dig inden for 24 timer på hverdage.

Stå stærkt til jobsamtalen

Videoguide: Den gode jobsamtale

Se PRO's videoguide og få headhunter Stephen Bruyant-Langers ekspertråd til, hvordan du står stærkest til en jobsamtale.