Bliv bedre til at forhandle din løn

Som medlem af Lederne Pro kan du få personlig rådgivning om, hvordan du forhandler din løn. Hvad enten du skal forhandle løn i forbindelse med et nyt job eller skal til den årlige lønforhandling, så hjælper vi dig med at få mest muligt ud af situationen.

Lønforhandlingen er ikke en enkeltstående begivenhed, men en proces der starter længe før mødeindkaldelsen lander i indbakken. Du gør derfor dig selv en stor tjeneste ved at begynde forberedelsen til din næste lønforhandling i god tid – og det kan vi hjælpe dig med hos Lederne Pro. 

Med den personlige rådgivning kan du med sammen med én af vores rådgivere gennemgå metoder til, hvordan du bedst fremfører dine argumenter, og du får mulighed for at øve din taktik, spørgsmål og svar.


Værd at vide

Sådan foregår rådgivningen

Du kan bestille en rådgivning i kontaktformularen ovenfor. Beskriv dit spørgsmål i formularen, hvorefter en af vores rådgivere kontakter dig inden for 24 timer på hverdage. Rådgivningen foregår over telefonen.

Hvem kan få rådgivning

Rådgivningen om lønforhandling er for alle medlemmer af Lederne Pro, hvad enten de er i job, i opsagt stilling eller ledige.

Videoguide: Få gode råd til din lønforhandling

Forhandlingsekspert Malene Rix giver i denne video en række gode råd til, hvordan du kan gribe din lønforhandling an.

Lønforhandling Malene Rix

12 gode råd til den vellykkede lønforhandling

Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling.