Få sparring om din trivsel

Som en del af dit medlemskab hos PRO kan du få en personlig sparring om de udfordringer, du møder i dagligdagen. Sparringen er gratis og foregår over telefonen.

En TrivselsSparring tager altid udgangspunkt i din situation og de aktuelle udfordringer, du står over for.

Det kan være, du har brug for en forebyggende samtale om din trivsel, hvor vi sætter fokus på dine værdier og styrker, så du kan blive bedre rustet til at sikre din trivsel. Eller det kan være, at du føler dig presset og stresset og har brug for at stoppe op og få et overblik og se på dine handlemuligheder. Det kan også være, at du er sygemeldt eller står i en situation, hvor du gerne vil forberede dig på at vende tilbage i dit job efter en fraværsperiode.

Værd at vide

Sådan foregår en sparring

Sparringen foregår over telefonen eller Skype, og varer typisk mellem en halv og halvanden time. Tidspunktet for sparringen aftaler du med rådgiveren. Du har mulighed for at aftale opfølgning med rådgiveren.

Bestil TrivselsSparring eller ring til os

Ring til os
Du kan ringe til rådgiverne på 3283 3617 alle hverdage mellem kl. 9 og 15, hvis du står med en konkret udfordring, hvor du har brug for sparring her og nu.

Bestil Sparring

Mød vores rådgivere

Alle vores rådgivere i PRO har flere års erfaring som sparringspartnere for funktionærer og ledere. Vores rådgivere efteruddannes løbende for at sikre, at du får professionel sparring og rådgivning. 

Lise Kruse Madsen

Rådgivningskonsulent Lise Kruse Madsen
Født 1967


Lise Kruse Madsen har beskæftiget sig med HR og stresshåndtering i en stor del af hendes arbejdsliv.

Lise Kruse Madsen er uddannet stressvejleder og netop afsluttet et uddannelsesforløb i erhvervspsykologi. Hun har løbende efteruddannet sig inden for blandt andet HR, samtaler og rådgivning.

 

Flemming Andersen

Ledelsesrådgiver Flemming Andersen
F
ødt 1962

Flemming Andersen har arbejdet med rekruttering, ledelse, ledersparring, trivsel og udvikling af mennesker og organisationer hele sit arbejdsliv. Han har mange års erfaring som HR-chef i private virksomheder.

Flemming Andersen er uddannet cand. merc. og har gennemgået et lederudviklingsforløb hos Stifinder A/S.

 

Bjarne Henning JensenLedelsesrådgiver Bjarne Henning Jensen 
Født 1960


Bjarne Henning Jensen har beskæftiget sig med forretningsdrift og ledelse på afdelings-, direktions- og koncernniveau samt i bestyrelser, og har de seneste år særligt haft fokus på opstarts- og vækstvirksomheder.

Bjarne Henning Jensen er uddannet civilingeniør, Ph.D. og HD og har gennemgået leder- og bestyrelsesuddannelse.

 

Birgitte AlstrømLedelsesrådgiver Birgitte Alstrøm
Født 1970


Birgitte Alstrøm har mange års erfaring som leder af digitale udviklingsafdelinger og -projekter for både store danske og internationale virksomheder samt små og mellemstore iværksættervirksomheder.

Birgitte Alstrøm har en HD 2. del i Afsætning og gennemgået flere lederuddannelser. Birgitte er internationalt certificeret i NLP, personlig branding, social branding og business modeling samt uddannet facilitator.