Lederne Pro Pension

Med Lederne Pro Pension får du en individuel pensionsordning, som du kan udvide og tilpasse, så den passer til dig og din families behov for opsparing og forsikring.

Aftalen mellem PFA og Lederne Pro byder på to yderligere produkter – PFA EarlyCare og ressourceforløbsydelse via PFA Erhvervsevne, som begge hjælper dig, hvis du bliver ramt af sygdom i længere tid.

 

Lederne Pro Pension kan anvendes både som arbejdsmarkedspension og som privat pensionsordning. Lederne Pro Pension udbydes i samarbejde med PFA.

 

Dine fordele:

 • Et af markedets stærkeste pensionstilbud
 • Individuel pensionsordning
 • Tilpasset dine behov for opsparing og forsikring

Læs mere om Lederne Pro Pension

Fordele og dækning

Med Lederne Pro Pension får du en række fordele i forhold til pension. I oversigten nedenfor kan du hurtigt og nemt danne dig et overblik over fordelene. Få den korte forklaring i listen eller fordyb dig i en eller flere af fordelene.

Hent liste over alle fordelene (pdf)


Din basispensionsordning:

 1. Høj grad af fleksibilitet
 2. Lave omkostninger
 3. Basisdækning på kr. 150.000 ved nedsat erhvervsevne
 4. Basisdækning på kr. 300.000 ved dødsfald til dine efterladte
 5. Basisdækning ved kritisk sygdom på kr. 100.000
 6. Frivillig Sundhedsforsikring
 7. Vælg mellem rate- og livsvarig pension
 8. Få flere aktier og udsigt til højere afkast
 9. Få ekstra afkast med KundeKapital
 10. Spar mere op
 11. Op til 80 procent af din løn ved nedsat erhvervsevne*
 12. Op til 800 procent af din løn til dine efterladte*
 13. Du kan sikre dine børn, hvis du dør

*Dækningerne gælder for privatansatte med Lederne Pro Pension

Forsikringsdækning privatansatte med Lederne Pro Pension

Forsikringer Basisdækning Muligheder for udvidelse
Nedsat erhvervsevne 150.000 kr. op til i alt 80 procent af din løn
Engangsbeløb ved død 300.000 kr. op til 20.000.000 kr.
Børnepension 0 kr. op til 650.000 kr.
Kritisk sygdom (det er muligt at tilvælge børn) 100.000 kr. op til 500.000 kr.


Kontakt og bestil

Har du spørgsmål, eller ønsker du at oprette Lederne Pro Pension, kan du ringe til PFA's pensionsrådgivere på telefon 70 12 50 00 eller kontakte dem via kontaktformularen.

Kontakt PFA her

Du skal aflevere helbredsoplysninger i forbindelse med oprettelsen af Lederne Pro Pension. 

PFA EarlyCare og Erhvervsevne

Aftalen mellem PFA og Lederne Pro er udvidet med to nye produkter – PFA EarlyCare™ og ressourceforløbsydelse via PFA Erhvervsevne, som begge hjælper dig, hvis du bliver ramt af sygdom i længere tid.

 

PFA EarlyCare™

PFA EarlyCare™ er udviklet til at dække hullet mellem forebyggelse og langtidssygemelding.

Rammes du for eksempel af stress eller anden sygdom, kan det få alvorlige konsekvenser for dig, hvis der ikke bliver taget hånd om det i tide. Får du en sygemelding på minimum 14 dage, kan du gennem PFA EarlyCare™ få hjælp til at afdække din helbredsmæssige situation og få rådgivning om, hvilke indsatser der kan være med til at hjælpe dig hurtigere tilbage.

 

Målet er, at få dig hurtigere på benene, hvis du bliver syg. Vi ved, at hjælpen er mest effektiv, når den tager udgangspunkt i det hele menneske. Derfor kommer PFA EarlyCare™, uanset årsagen til din sygemelding, rundt om alt fra kost og motion til søvn, trivsel og mental sundhed.

 

PFA EarlyCare™ er gratis for alle, som har PFA Erhvervsevne som en del af deres pensionsordning. Har du allerede tegnet PFA Erhvervsevne, er du også omfattet af PFA EarlyCare™.

 

PFA Erhvervsevne nu i en forbedret udgave

PFA’s erhvervsevneforsikring er blevet ændret, så den passer bedre til de seneste års offentlige reformer på socialområdet. Det betyder, at du nu får mulighed for at få en forhøjet udbetaling, hvis du kommer i et af de nye kommunale jobafklarings- eller ressourceforløb.

 

PFA Erhvervsevne er blevet forbedret, så du nu kan få økonomisk hjælp, hvis din erhvervsevne på grund af sygdom eller ulykke skulle blive nedsat. Mange skal i sådanne tilfælde gennem et kommunalt jobafklarings- eller ressourceforløb, hvor man modregnes af det offentlige. PFA Erhvervsevne er derfor blevet udvidet, så du får en forhøjet udbetaling fra PFA, hvis du modtager ressourceforløbsydelse fra kommunen.

 

Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på mange af de spørgsmål, der melder sig, når man skal starte en pensionsordning eller skifte pensionsselskab.   

Få svar på de oftest stillede spørgsmål og svar om PRO Pension (pdf)

Følg med på Min Pension

På Min Pension kan du med et par hurtige klik med musen danne dig et overblik og løbende følge din pensionsordning på nærmeste hold. Du kan se, om du sparer nok op, hvor meget dine forsikringer dækker, følge dit afkast og ændre investeringsvalg.

Log ind på Min Pension Bestil et password til Min Pension