Bliv bedre til at forhandle din løn

Som medlem af Lederne Pro kan du få personlig rådgivning om, hvordan du forhandler din løn. Hvad enten du skal forhandle løn i forbindelse med et nyt job eller skal til den årlige lønforhandling, så hjælper vi dig med at få mest muligt ud af situationen.

Lønforhandlingen er ikke en enkeltstående begivenhed, men en proces der starter længe før mødeindkaldelsen lander i indbakken. Du gør derfor dig selv en stor tjeneste ved at begynde forberedelsen til din næste lønforhandling i god tid – og det kan vi hjælpe dig med hos Lederne Pro. 

Med den personlige rådgivning kan du med sammen med én af vores rådgivere gennemgå metoder til, hvordan du bedst fremfører dine argumenter, og du får mulighed for at øve din taktik, spørgsmål og svar.

Værd at vide

Sådan foregår rådgivningen

Du kan bestille en rådgivning i kontaktformularen ovenfor. Beskriv dit spørgsmål i formularen, hvorefter en af vores rådgivere kontakter dig inden for 24 timer på hverdage. Rådgivningen foregår over telefonen.

Hvem kan få rådgivning

Rådgivningen om lønforhandling er for alle medlemmer af Lederne Pro, hvad enten de er i job, i opsagt stilling eller ledige.

Videoguide: Få gode råd til din lønforhandling

 
Forhandlingsekspert Malene Rix giver i denne video en række gode råd til, hvordan du kan gribe din lønforhandling an.

Guides og værktøjer til dig

Vil du have mere i løn? Få vores bedste råd til din lønforhandling
Få gode råd til den succesrige lønforhandling: Hvad enten du starter nyt job eller skal til den årlige lønsamtale, så er forberedelse nøgleordet.
Løn er andet og mere end en fast månedsløn.  Mange ledere modtager udover den faste løn også forskellige former for personalegoder. Det kan være firmabil, avis, telefon, kontingenter, forbedrede pensionsordninger og forsikringer.

Personalegoder er en vigtig del af lønforhandlingen. Find ud af, hvordan du kan forhandle personalegoder, og hvad du skal være opmærksom på.

Hvis du bliver tilbudt en bonusaftale eller en aftale om anden resultatafhængig løn, er der nogle forhold, du særligt skal være opmærksom på. Bliv klogere her

Hvis du bliver tilbudt en bonusaftale eller en aftale om anden resultatafhængig løn, er der nogle forhold, du skal være særligt opmærksom på. Læs mere her.