Til dig, der allerede er medlem

Som medlem af Lederne Pro er du sikret en lang række medlemsfordele og et billigt kontingent. 

Vi tilbyder dig målrettet og professionel hjælp, når du skal videre i karrieren, eller hvis du har brug for rådgivning. Her kan du få et indblik i, hvad dit medlemskab indeholder, og hvordan du kan foretage ændringer eller komme i kontakt med os.

Al digital selvbetjening foregår på Mit Pro, som du får adgang til med NemID eller dit personlige login.

Fortæl mig mere

Post til dig

Når vi sender post til dig fra Lederne Pro eller Lederne A-kasse, sker det digitalt. Posten lander i din personlige postkasse på Mit Pro, og hvis du registrerer din mailadresse derinde, kan vi sørge for, at du får en mail, hver gang der er post til dig. 

Se post

Registrér din mail

Login til hjemmesiden

Når du skal se post, tjekke eller rette dine personlige oplysninger, skal du altid logge ind på Mit Pro. Du kan enten bruge NemID, eller du kan oprette et Personligt Login til Mit Pro, så du ikke behøver at bruge NemID, hver gang du skal logge på. Det er et enkelt login, hvor du bruger din e-mailadresse som brugernavn samt en selvvalgt adgangskode.

Opret Personligt Login

Dit medlemskab

Du kan vælge at være med i Lederne Pro og Lederne A-kasse, eller du kan være medlem af en af de to organisationer. 

Se dit medlemskab

Nyhedsbreve

Lederne Pro sender nyhedsbrev ud til alle medlemmer. Derudover har du mulighed for at til-/framelde dig en række andre nyhedsbreve som eksempelvis Ledelse i Dag inde på Mit Pro.

Se oversigt over nyhedsbreve

Kontingent

Lederne Pro har Danmarks laveste kontingent for både fagorganisation og a-kasse. Samlet betaler du 579 kroner per måned, hvis du er medlem begge steder. Vælger du kun at være med i Lederne A-kasse koster det 482 kroner om måneden, mens organisationen koster 211 kroner per måned.

Dit kontingent opkræves kvartalsvis. Der kan gå op til fire uger, fra du er indmeldt, til du modtager den første opkrævning. Hvis du bliver meldt ind i sidste halvdel af et kvartal, kan din første opkrævning afvige fra normalen. Det skyldes, at du både skal betale for den resterende del af det aktuelle kvartal samt for det kommende kvartal. Herefter vil din opkrævning altid kun være for et kvartal ad gangen.

Se dine opkrævninger på Mit Pro

Tilmeld betalingsservice
Du kan betale dit kontingent via Betalingsservice. Du skal bare registrere det i dine oplysninger på Mit Pro.

Tilmeld dig her

Har du spørgsmål til dit kontingent?

Kontingentfritagelse
Hvis du bliver studerende eller er ledig og har opbrugt din ret til dagpenge, kan du søge om at blive fritaget fra kontingentbetaling og stadig forblive medlem af Lederne Pro.

Udfyld ansøgning

Forsikringer

Som medlem af Lederne Pro har du adgang til en række attraktive forsikringsprodukter. Når du har dine forsikringer via Lederne Pro, har du mulighed for at se/ændre din dækning på visse af forsikringerne på Mit Pro. Andre af forsikringerne er tilknyttet selvbetjening hos vores samarbejdspartner.

Se alle forsikringer

Få overblik over dine forsikringer på Mit Pro

Medlemsfordele

Lederne Pro er faglig organisation for dig, der er funktionær og som selv forhandler løn og arbejdsvilkår. Vi tilbyder vores medlemmer individuel personlig sparring samt en række produkter, der kan styrke dine muligheder for, at udviklingen i din karriere følger netop den kurs, du ønsker.

Som medlem af Lederne Pro har du altid en professionel sparringspartner ved hånden, uanset hvor i din karriere du befinder dig. Du kan få juridisk rådgivning inden for 2 hverdage i forbindelse med både ansættelse og opsigelse, og vi klæder dig på til centrale forhandlinger om løn og arbejdsvilkår.

Læs mere om medlemsfordele

Efterløn

Du kan tilmelde dig efterlønsordningen via Lederne A-kasse indtil du fylder 30 år. Efterlønsbidraget er i 2016 på 488 kr. pr. måned, hvis du er fuldtidsforsikret og 325 kr., hvis du er deltidsforsikret. Beløbet er det samme, uanset hvilken a-kasse, du er medlem af, og beløbet er fradragsberettiget.

Læs mere om efterløn

Tilmeld dig efterlønsordningen

Frameld dig efterlønsordningen

Udmeldelse

Ønsker du at melde dig ud? Der kan være flere årsager til, at du overvejer at forlade Lederne Pro.

Er du blevet leder?
Hvis du har fået et lederjob, eller er blevet særlig betroet medarbejder, kan du nemt flytte fra Lederne Pro og blive medlem af vores søsterorganisation Lederne på samme attraktive vilkår, som du kender fra Lederne Pro.

Læs mere om Lederne

Er du blevet selvstændig?
Hvis du har taget springet og er blevet selvstændig, kan du nemt flytte fra Lederne Pro og blive medlem af vores søsterorganisation Lederne Virksom på samme gode vilkår, som du kender fra Lederne Pro. Lederne Virksom er en faglig organisation udelukkende for selvstændige og har en lang række services og produkter målrettet dig, der har din egen virksomhed.

Læs mere om Lederne Virksom

Skal du til at studere?
Som studerende kan du søge om at få kontingentfritagelse i Lederne Pro og bevare dit medlemskab.

Udfyld ansøgning

Har du opbrugt din ret til dagpenge?
Hvis du er ledig og har opbrugt din ret til dagpenge, kan du søge om kontingentfritagelse i Lederne Pro og alligevel bevare dit medlemskab.

Udfyld ansøgning

Flytter du til udlandet?
Hvis du flytter til udlandet i en periode, kan du godt bevare din tilknytning til Lederne Pro. Vi anbefaler, at du kontakter os og hører nærmere, da en flytning til udlandet også kan have betydning for eksempelvis din ret til dagpenge og/eller efterløn på sigt.

Læs mere om udlandsophold

Andre årsager?
Vi stræber altid efter at imødekomme vores medlemmers behov og have de rette produkter på hylderne. Vi vil derfor altid gerne høre feedback ved udmeldelser, så vi kan se, om der er ting, vi skal justere på. Du er altid velkommen til at ringe til os på 3283 0129. Vi sidder klar ved telefonerne kl. 8-17 (fredag kl. 8-16).

Ønsker du at melde dig helt ud af organisationen, skal det ske via vores udmeldelsesblanket eller skriftligt med mindst én måneds varsel til udgangen af et kvartal.

Udfyld udmeldelsesblanket

Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os enten på telefon eller ved at skrive.
Ring til os på 3283 0129. Vi sidder klar ved telefonerne kl. 8-17 (fredag kl. 8-16).

Skriv til os
Vi svarer hurtigst muligt og senest inden for 24 timer på hverdage. Du kontakter os via en formular her på hjemmesiden afhængig af, hvad du har brug for at kontakte os om.

Skriv til os