Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Fokus i pro på målrettet rådgivning

07. marts 2016

Specialisterne i PRO kan have stor gavn af at dele viden og erfaringer med hinanden, mener Bente Stryger Hansen, nyt bestyrelsesmedlem i PRO.

Tekst: Søren Ravnsborg
Foto: Ledernes Hovedorganisation

Skønt hun i årenes løb selv har forhandlet sin løn adskillige gange, er det altid velkomment med målrettet rådgivning, også på dét område, som er højt prioriteret i PRO, pointerer Bente Stryger Hansen, Navision-specialist hos FSR – danske revisorer og nyt bestyrelsesmedlem i PRO, den ene af to nye søsterforeninger under Ledernes Hovedorganisation.

Bente Stryger
Bente Stryger Hansen har været medlem hos Lederne siden 2002 og har siddet i bestyrelsen for Lederne Storstrømmen siden 2014. Hun har aldrig haft personaleansvar, men har beklædt en lang række stillinger som økonomichef og regnskabschef.

Jeg er først og fremmest optaget af, at vi skal have tilfredse medlemmer, der føler, at de får noget værdi for pengene.

- Bente Stryger Hansen, bestyrelsesmedlem i PRO -

Den røde tråd i hendes karriere har været økonomistyring, regnskab og personaleadministration hos fonde og foreninger, men der har også været tid til uddannelse undervejs, herunder en projektlederuddannelse i Ledernes KompetenceCenter i 2012.

“Jeg er først og fremmest optaget af, at vi skal have tilfredse medlemmer, der føler, at de får noget værdi for pengene. PRO skal fokusere på at give dem rådgivning, der er målrettet deres hverdag og de problemstillinger, de har tæt inde på kroppen i det daglige.” 

Hun peger blandt andet på kurser, konferencer og gå-hjem møder, hvor fokus hos Lederne naturligt nok hidtil har været på traditionelle ledelsesudfordringer.

Her vil hun arbejde for, at medlemmerne i PRO vil blive tilgodeset med foredragsholdere, der kan tilføre medlemmerne ny og værdifuld viden om relevante emner.

“Eksempelvis konferencer er jo en oplagt måde at få nye kontakter, der sidder i samme situation som en selv. Det bliver et spændende pionérarbejde at stable den nye forening på benene, og jeg glæder mig til at være en del af det.”


/Artiklen her er fra magasinet Lederne, nr. 1 i 2016.

Læs hele magasinet 

Læs mere om PRO og mød hele bestyrelsen

Blå Bog

Bente Stryger Hansen

50 år og bosiddende i Sakskøbing.

2012 –
NAVISION-SPECIALIST

FSR – danske revisorer

2011 – 2012
REGNSKABSCHEF

Fonden Business LF og
Foreningen Business LF
2002 – 2004
ØKONOMICHEF

Foreningen Erhvervsråd
Lolland Falster

1999 – 2002
ØKONOMICHEF

Fonden Grønt Center

2004 – 2011
REGNSKABSCHEF

Foreningen Erhvervsråd
Lolland Falster
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback