Om Lederne Pro

Velkommen hos Lederne Pro – organisationen for dig, der selv forhandler løn og kontrakt.

Hos Lederne Pro får du et medlemskab, der styrker dine muligheder for karriereudvikling, avancement og lønstigninger, ligesom vi tilbyder juridisk rådgivning, når du har brug for det. Samtidig kan du få den økonomiske sikkerhed, du har brug for – blandt andet gennem arbejdsløshedsforsikring i Lederne A-kasse, vores lønsikring, attraktive forsikringer og meget mere.

Udvikling og tryghed
Som medlem af Lederne PRO kan du trække på os i alle faser af dit arbejdsliv. Både der, hvor du er nu, og der hvor du gerne vil hen en dag. Brug os som den partner, du altid kan spørge til råds – vores professionelle rådgivere vil gøre alt, hvad de kan for at indfri vores løfte om, at Lederne Pro er alt for dig, som er en masse for andre; en faglig organisation og a-kasse. Hos Lederne Pro behøver man aldrig at gøre det alene. For sammen gør vi en verden til forskel. 

 • Styrk din karriere:
  Bliv afklaret om dine ønsker og mål, kend dine kompetencer og få styr på dit næste karriereskridt. Vores erfarne karriererådgivere sidder klar ved telefonen. Bestil Karrieresparring

 • Få hjælp med juraen:
  Som medlem af Lederne Pro har du et stærkt hold af jurister og advokater i ryggen, hvis du får brug for det. Vi svarer hurtigt og har styr på alt det med småt. Få juridisk rådgivning

 • Sparring om stress og trivsel:
  Få en forebyggende samtale med fokus med fokus på dine værdier og styrker i forhold til de udfordringer, du står i. Du kan også få hjælp til at skabe overblik over dine muligheder, hvis du bliver ramt af stress eller måske er blevet sygemeldt. Book en Trivselssparring

Ét arbejdsliv, tre organisationer
Lederne er sat i verden for at levere professionel, målrettet service til alle medlemmer i de tre søsterorganisationer Lederne, Lederne Virksom og Lederne Pro.

Selv om du er ansat som funktionær uden lederansvar i dag, kan det være, at du får et lederjob eller vælger at blive selvstændig. Det er baggrunden for, at Lederne nu har tre medlemsorganisationer med hvert sit fokusområde:

 • Lederne: Er organisationen for ledere og særligt betroede medarbejdere
 • Lederne Pro: Organisation for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt
 • Lederne Virksom: Organisation for selvstændige

Så uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke skifte organisation. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit nye job, så finder vi den organisation, der passer bedst til dine aktuelle behov.

Alle tre organisationer er samlet under Lederne, der leverer services til de tre organisationer og står bag den tværgående a-kasse; Lederne A-kasse.

Læs mere om Lederne
Læs mere om Lederne A-kasse