Om Ledernes Hovedorganisation

Lederne er sat i verden for at levere professionel, målrettet service til alle medlemmer i de tre søsterorganisationer Lederne Pro, Lederne og Lederne Virksom.

Selv om du er ansat som funktionær uden lederansvar i dag, kan det være, at du får et lederjob eller vælger at blive selvstændig. Det er baggrunden for, at Lederne har tre medlemsorganisationer med hvert sit fokusområde:

• Lederne: Er organisationen for ledere og særligt betroede medarbejdere
• Lederne Pro: Organisation for funktionærer, der selv forhandler løn og kontrakt
• Lederne Virksom: Organisation for selvstændige

 

Ledernes organisationsdiagram
Ledernes Hovedorganisation leverer målrettet medlemsservice til både Lederne, Lederne Virksom, Lederne Pro og den tværgående a-kasse; Lederne A-kasse.
Målrettet medlemsservice
Med tre forskellige organisationer og en tværgående a-kasse kan vi matche et dynamisk og fleksibelt arbejdsmarked, hvor rigtig mange skifter karrierespor fra eksempelvis fagspecialist til leder eller fra leder til selvstændig. For dig som medlem betyder det, at uanset hvordan du former din fremtid, skal du ikke bekymre dig om at skifte organisation. Det eneste, du skal gøre, er at fortælle os om dit nye job. Så finder vi den organisation under Lederne, der passer bedst til dine aktuelle behov.

Sammen gør vi en verden til forskel
Med missionen ”sammen gør vi en verden til forskel” i centrum har Lederne ansat rådgivere, advokater og andre specialister, der servicerer alle medlemmer i de tre søsterorganisationer.  Dermed kan medlemmer af Lederne, Lederne Pro og Lederne Virksom få den helt rette, kompetente rådgivning og service til netop deres behov.

Du kan læse mere om Lederne Pro's to søsterorganisationer her:

Lederne:

Gå til Ledernes hjemmeside

Lederne Virksom:

Gå til Lederne Virksoms hjemmesideLove for Lederne

Se Love for Lederne
Udgivelsesdato: 29. maj 2021
7 sider

Hent som PDF