Vi bruger cookies for at optimere din brugeroplevelse.

Læs vores cookiepolitik

Skal dit næste job ligne dit nuværende?

Med vores to afklaringsværktøjer, giver vi dig mulighed for at stoppe op og gøre status over, om du udvikler dig i den retning, du ønsker. 

Værktøjerne hjælper dig til at blive bevist om dine værdier, og til at få afklaret hvilke færdigheder, du har opbygget gennem din karriere.  Det kan være et skridt på vejen til at bringe dig selv videre og i spil til et ønskejob.

Kompetenceafklaring

Ved at udarbejde en personlig kompetenceprofil, kan du blive bevidst om dine styrker og muligheder og få hjælp til at oversætte din viden og dine erfaringer til kompetencer,  du kan bruge i karrieren. En god forståelse af dine kompetencer kan være indgangen til et nyt job – endda i en ny branche.

Udarbejd kompetenceprofil

Værdiafklaring

Brug værktøjet til at finde frem til, hvad der er vigtigt for dig, din arbejdsglæde og din trivsel. Jo mere bevidst du er om dine egne værdier, des lettere får du ved at træffe valg og motivere dig selv til at nå dine mål.

Bliv bevidst om dine værdier

Karriereudvikling

PRO rådgiver funktionærer

Selvstændig virksomhed

Kontakt os

Få personlig rådgivning

Vi tilbyder personlig sparring og rådgivning til alle vores medlemmer. Og du er også altid velkommen til at ringe til os. Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage fra kl. 8-17 (fredag kl. 8-16) på tlf. 3283 0129.

Hvis du bliver selvstændig

Virksom logo
Kunne du bruge siden? Nej Ja

Fortæl os din mening
Vi har brug for dit input, så vi hele tiden kan gøre siden bedre for dig.

Spørgsmål besvares dog ikke.
Kontakt os

Send

Tak for din feedback